Etelä-Savon Konepäivä on metsänomistajien ja metsänhoidon ammattilaisten kohtaamispaikka

Elokuussa 2023 Mikkelin raviradalla järjestettävä Etelä-Savon Konepäivä kokoaa messualueelleen laajan kattauksen niin metsä- ja maarakennuskoneiden sekä traktoreiden kärkimerkkien edustajia, alan yhteistyökumppaneita, koneammattilaisia kuin myös koneista ja metsäalasta kiinnostuneita.

Metsäalan toimijat ovat vahvasti mukana messuilla näytteilleasettajina.

Konepäivä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tavata asiakkaita, luoda uusia kontakteja sekä vahvistaa nykyisiä asiakassuhteita. 

Näytteilleasettajan kannalta messut on erinomainen tapa lisätä tuotteen tai brändin tunnettuutta. Konepäivänä voi esitellä tuotteita ja palveluja, antaa näytteitä, demonstroida toiminnallisuuksia sekä jakaa tietoa yrityksestä ja sen tarjoomasta samalla kertaa suurelle yleisölle.

Asiakas saa puolestaan mukaansa konkreettisia ja aitoja kokemuksia ja tuntemuksia näytteilleasettajan tarjonnasta.

Metsänomistajille Konepäivä tarjoaa matalan kynnyksen paikan keskustella metsänhoidon ammattilaisten kanssa. Metsänomistaja saa asiantuntijoilta tietoa metsänhoidosta ja puukaupan mahdollisuuksista, silmästä silmään. Moni onnistunut metsäkauppa saa alkunsa juuri tällaisesta välittömästä keskustelutilaisuudesta.

Messut tarjoavat myös erinomaisen ympäristön verkostoitumiselle muiden yritysten ja alan ammattilaisten kanssa. Voit luoda yhteistyökumppanuuksia, saada neuvoja ja oppia osaavilta asiantuntijoilta.

Katso tästä linkistä, ketkä osallistuvat Konepäiville. Tule sinäkin!

Nähdään Etelä-Savon Konepäivänä Mikkelin raviradalla lauantaina 12.8.2023 klo 9 – 16.

Tervetuloa!

T: Etelä-Savon Koneyrittäjät ry

Scroll to Top